Privatlægen i pressen

Lægen kommer hjem til dig
Forringelsen af den offentlige lægevagt for Frederiksberg-borgerne vil medføre, at flere fremover vil vælge at betale af egen lomme for hurtigt at få besøg af en privat lægevagt.

Læs hele artiklen
Privatlægen er min livline Læge Tue Christoffersen måler blodtrykket på sin patient. Det foregår hjemme i stuen. “Jeg ringer direkte til Tue, hvis jeg har det dårligt fortæller den 90-årige herre.”

Læs hele artiklen

Privat lægevagt kimes ned
Når hovedet banker og feberen brænder kroppen op indefra, ringer mange til lægevagten og flere og flere vælger at ringe til en privat en af slagsen.

Derfor udvider Danmarks største private lægevagt, Privatlægen, sine åbningstider, så det nu også er muligt at få fat i en privat vagtlæge i dagtimerne alle ugens syv dage.

Læs hele artiklen

1800 kr. for et lægebesøg
Et stigende antal danskere er blevet så trætte af servicen hos landets vagtlæger og praktiserende læger, at de er villige til at betale for hurtig lægehjælp i det private.

Læs hele artiklen

Mobil hospitalshjælp frem for indlæggelser
Private læger vil tilbyde kommunerne hjemmebesøg hos patienterne og
forebygge genindlæggelser.

Læs hele artiklen (pdf).

Jeg betaler for at kende lægen
Privatlæge: Den 88-årige John Lindberg bruger spareskillingerne på at få hospitalet hjem til sig. Den private læge mener, at langt flere kan undgå en tur på sygehuset.

Læs hele artiklen (pdf).